kokt eller pressad potatis. Skala schalottenlöken och dela de största i två delar. Putsa kycklingfiléerna lägg på en timjankvist och slå runt en baconskiva
Det är så varmt och jag tappar matlusten när det är så varmt men man måste äta så idag fick det bli en sallad med kokt/nedkyld råris/matvete smaksatt med pesto, finhackad paprika och färsk chili
Bild på kycklingen har vi icke att bjuda på, den ser helt enkelt ut som kycklingfiléer utan skinn gör, ganska blek och tråkig, men smaken var något helt annat än blek och tråkig
Servera med pressad nykokt potatis till. Hacka löken och fräs den i lite Milda flytande margarin. Bryn kycklingfiléerna i Milda flytande margarin, några minuter på varje sida salta och peppra
Dela varje kycklingfilé i två delar, på längden. Servera med kokt ris och någon grönsak. Skiva och bryn löken i en rejäl klick smör, pudra över farinsocker