Kycklingfilé kokt fraiche recept

Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella

Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella

Servera med grönsallad och potatis, kokt, ugnstekt, klyftpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. Häll över crème fraichen och ställ in formen i ugnen, 200 grader i ca 30 min. 2 dl crème fraiche tomat & basilika
Paprikagratinerad kycklingfilé

Paprikagratinerad kycklingfilé

Servera med sallad och kokt ris eller matvete. Mixa paprikor, crème fraiche, timjan, persilja, cashewnötter och prästost i en matberedare med kniven monterad
Kycklingfilé under örttäcke

Kycklingfilé under örttäcke

Servera med sallad och kokt ris. Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen
Baconlindad kycklingfilé och mjuk ängel.

Baconlindad kycklingfilé och mjuk ängel.

I går blev det just precis så i vårt kök, kycklingfiléer fylldes enligt "man-tager-vad-man-haver"principen och resultatet blev hur gott som helst
Kycklingfilé i örtsås

Kycklingfilé i örtsås

Servera med kokt ris och broccoli. Tillsätt örter, crème fraiche och chilisås. Dela kycklingfiléerna i tre delar på längden
Kycklingfilé i ädelostsås

Kycklingfilé i ädelostsås

Servera med kokt ris, och valfri sallad. Lägg créme fraichen i en gryta, tillsammans med grädden, buljongtärningen, och svartpeppar
Kycklingfilé i fetaostsås

Kycklingfilé i fetaostsås

kokt ris och grönsallad____________________________________________________Fler recept med kyckling hittar du HÄR
Kycklingfilé med parmesansås

Kycklingfilé med parmesansås

Servera med tex kokt ris, ugnsvarma tomater och babyspenat. (väljer du lätt creme fraiche istället kan du blanda i en äggula för att få såsen tjockare)
Kycklingfilé med vitlökssås och sambal

Kycklingfilé med vitlökssås och sambal

Gott med kokt sparris tycker jag. Blanda sedan ihop grädde och crème fraiche. Dela kycklingfiléerna i två delar och bryn i stekpanna 3-4 min på varje sida. Fick mvg av familjen 1 kg kycklingfilé. 1½ dl lättcréme fraiche
Ugnsstekt kycklingfilé med örtsås

Ugnsstekt kycklingfilé med örtsås

Garnera med körvel och servera med kokt grön sparris och kokt färskpotatis med dill. Mixa crème fraiche, fond, körvel och basilika till en slät ljusgrön sås
Kycklingfilé med vårgrön sås

Kycklingfilé med vårgrön sås

Servera med kokt grön sparris och kokt potatis. Tillsätt crème fraiche och gräddfil och fond. kokt potatis