Servera med grönsallad och potatis, kokt, ugnstekt, klyftpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. Häll över crème fraichen och ställ in formen i ugnen, 200 grader i ca 30 min. 2 dl crème fraiche tomat & basilika
Servera med sallad och kokt ris eller matvete. Mixa paprikor, crème fraiche, timjan, persilja, cashewnötter och prästost i en matberedare med kniven monterad
Servera med tex kokt ris, ugnsvarma tomater och babyspenat. (väljer du lätt creme fraiche istället kan du blanda i en äggula för att få såsen tjockare)
Gott med kokt sparris tycker jag. Blanda sedan ihop grädde och crème fraiche. Dela kycklingfiléerna i två delar och bryn i stekpanna 3-4 min på varje sida. Fick mvg av familjen 1 kg kycklingfilé. 1½ dl lättcréme fraiche
Garnera med körvel och servera med kokt grön sparris och kokt färskpotatis med dill. Mixa crème fraiche, fond, körvel och basilika till en slät ljusgrön sås