Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
En bjudrätt som kan förberedas för att sedan sättas iniugnen lagom tillmiddagen ska serveras. Bryn dem i en stekpanna och krydda med salt, peppar och grillkrydda
När kycklingen är klar iugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna. Dela kycklingenibitar och krydda medcitronpeppar och salt
Smörj en ugnsfast form och lägg i svamp- och lökblandningen. Häll grädden i en gryta och tillsättkycklingfond, soya, tabasco och smaka ev av medlite salt och vitpeppar
Hetta upp vinet, vattnet, fonden och soyani en kastrull. Till förrätt valde jag Chevré-toast med honung och valnötter och till varmrätt blev det Smördegsinbakadkycklingfilémedrödvinssås
½ dl soya (glutenfri såklart). Detta skiljersig från ugntillugn. Häll sedan över såsen och lyft kycklingbitarnamed en gaffel så det såsen når alla vrår i formen
Så på förmiddagen la jag kycklingfiléimarinad (olja, soya, balsamvinäger, pressad vitlöksklyfta, kryddor) som senare fick åka iniugnentillsammansmedlite wokgrönsaker
Skär kycklingfiléernai tjocka strimlor och trä på spett. Inmed dom sedan iugnentills dom är klara. Servera kycklingentillsammansmed sås och hackade jordnötter
Tog upp ett kilokycklingfilé - eftersom jag inte hade någon färdiggrilladkyckling hemma. Toppade medfinklippt bacon (ett paket), la på lite oststavar, och ställde inanrättningeniugnen