Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda. Igår så lagade jag baconlindadkycklingfilé och till den hade viugnsrostade rotfrukter
Just nu tillbringar hela familjen en del tid på gymmet efter jobb och skola så det villtill att det flyter på medmiddagen om viinte ska äta väldigt sent på kvällen
Lägg de frysta eller färska/tinadekycklingfiléernai en ugnsform där alla filéer får plats att liggabredvid varandra - för att de ska täckas jämnt av såsen
Låt så mycket som möjligt av marinaden steka med. Blanda alla ingredienser och låt marinera ett dygn. Dela kycklingen först efter stekningen, då behålls saftigheten på ett helt annat sätt än om bitarna steks var för sig
Lägg i en ugnsfast form. Gourmetmorsans kycklingfiléi HP-sauce. För ett tag sedan lottade jag ut en middag, ett recept som jag kombinerattillsammansmed HP-sauce
Blanda ingrediensernatill majonnäsen medankycklingen står iugnen, smaka av med salt och peppar. Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om ilite olja och smör i en stekpanna