Skala och dela rotsakerna och lägg i en ugnform. Fördelen med rotsaker är ju att det inteblir så mycket points och då kan man ju lyxa å virainkycklingeni bacon och få massa goda smaker
Kycklingfilé, snabbmarinad. Röda linser passar även bra till att göra biffar av och de går också att varierai smak med hjälp av t ex kryddor, parmesanost eller andra grönsaker
Stekt kycklingfilé. Skölj klyftorna i vatten i ett durkslag, torka medlite papper och blanda dem med olja, salt och vitpeppari en långpanna, ugnsform eller ugnsfast stekpanna
(Receptet, som jag ändrat något, kommer ursprungligen från Arla)Tillkycklingen gjorde jag grönsaker iugnen - liteliknande detta men med det som vi hade hemma just nu och det jag tyckte passar ihopmedkycklingen
Lägg allt i en ugnssäker form och täck medfolie och låt den stå minst så länge som receptet anger. Saknar man en Crock Pot så kan man göra rätten på svag värme iugnen