Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de iugnen när man kommer hem från jobbet
Mat iugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Toppa med färskpersilja. Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått liteytlig färg
Pressa vitlök och sen pressar du färskcitron, rätt mkt så typ kycklingenligger dränkt icitronen. Jag gav detta recept till en kollega häromdagen och när hon hade lagat minkyckling och smakat så fick jag detta meddelande av henne
Rulla fileérnaidinafavorit krydor(de fårhelst gärna vara marinerade, det blir mörare då. ni vet. Pressa ner vitlökenipastan(i kastrullen) + lite extra kryddor och msChengs soja så att pastan blir gyllenbrun(ej japansk soja den har en annan smak)
Krämigkycklingfiléiugn. Skiva eller skär lite större bitar av kycklingfilé. Häll upp i en ugnsform. Hade denna rätt som bjudmat idag och alla älskade den
Lägg sedan över dem i en ugnsform. Klipp gärna över litefärska örter vidservering. Ikväll med blev det en kycklingfilé fylld med ädelost och inlindadi bacon