Skär grönsakerna i mindre bitar (förutom haricotsverts). 400 g kycklingfilé. 400 g kycklingfilé. Oj här har det stâtt skrämmande stilla de senaste mânaderna
500 g kycklingfilé. 150 g haricotsverts. Strimla kycklingen och marinera den tillsammans med lökpulver, peppar, vinäger, fisksås och honung i 30 minuter (har du bråttom så korta marineringstiden)
500 g kycklingfilé. 1 burk haricotsverts. Skär filén i mindre mindre, inte munsbitar utan lagom stora portionsbitar och lägg dem i en ungsäker form med ganska höga kanter
600 g kycklingfilé, 8-16 skivor skinka (beroende på storlek), bladspenat, 30 gram färskost med smak av vitlök (max 15%), haricotsverts, 2 msk smält smör, salt, peppar. Koka haricotsvertsen i lättsaltat vatten i ca 30 minuter. 6 smartpoints per portion, lägg till smartpoints för ev potatis 600 g kycklingfilé