Dela svampen i mindre bitar och fräs även den i smör i stekpannan, slå i grädde, gelé, vin och soja. )Receptet var på Helens kycklinggryta, första pris hade den vunnit i en tävling utlyst av Kronfågel och Hemmets Veckotidning minsann
Snabbmarinerad kyckling i lergryta (Kirons favorit. Turkisk gryta fast med fläskkött. Kycklingfilé med soltorkade tomater och taco-ostsås 6-8 p. 2 tsk soja. 2 tsk soja
Blanda samtliga ingredienser till buljongen i en stor gryta och låt det koka ihop ca 30 minuter. Lägg ner kycklingfiléerna i buljongen och låt dem sakta sjuda 12-15 min tills köttet är genomtillagat (70° innertemperatur). 2 kycklingfiléer. 1 tsk kinesisk soja
I med sojabitar eller kyckling och bryn tills det tagit färg. Denna gryta som egentligen heter khoresh fesenjan, innehåller något så udda som valnötter och granatäppelsirap
Krydda med currypaste, soja, buljong och chilisås och låt puttra på låg värme ett bra tag. Vi firar här hemma med världens förmodligen mest färglösa kycklinggryta ever
1 kg kycklingfilé. 2 msk soja. 1 kg kycklingfilé. 2 msk soja. Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar
Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. Rör ut majsstärkelse med lite, lite vatten och slå redningen i grytan under omrörning
Rör ut majsstärkelse med lite, lite vatten och slå redningen i grytan under omrörning. 350 g kycklingfilé eller bogfläsk. 1 msk japansk soja. 350 g kycklingfilé eller bogfläsk. 1 msk japansk soja