Smaka av grytan med salt och peppar. 500 g kycklingfilé. 12 dl risKokariset enligt anvisning. 1Skär kycklingfilén i tjocka skivor och bryn dem i smör i en stekpanna. 1Fräs löken i smör i en gryta utan att den tar färg. 1Blanda ner kyckling, oliver, cornichoner och syltlök i grytan
Jag valde att servera med lätt stekta nudlar denna gången, men den är minst lika god med ris. Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god
Servera på egen hand eller som tillbehör, vi hade kycklingfilé penslad med mango chutneyglace. Vi åt kyckling till vår sötpotatisgryta, men den passar fint att ätas på egen hand som vegetarisk middag med ris till
En saftig och smakfull kyckling gryta som passar utmärkt att äta med ris eller med plattbröd. (vänd gärna kycklingen när halva tiden gått) Servera med ris eller någon god plattbröd