1 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och bryn kyckling, lök och vitlök cirka 5 minuter. 3 Slå kycklingen över pastan och blanda ordentligt. Vänd ner spenaten vid servering 400 g pasta. 500 g kycklingfilé
Häll av vattnet och skölj pastan häll sedan tillbaka pastan i grytan med locket på. Bjöd mamma och Gunde på lunch idag och dammade av Tomas goda pasta recept som jag tycker är bra bjudmat
Ratatoullie möter soltorkad tomat visade sig vara en fin kombination och grönsaksgrytan som blir över kan man återanvända som bas till en god köttfärssås
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Slå kycklingen över pastan och blanda ordentligt. 500 g pasta500 g kycklingfilé2 msk olivolja1 strimlad gul lök2 pressade vitlöksklyftor50 g sockerärtor2 dl grädde1 dl vatten0,5 dl köttbuljongtärning1 tsk salt0,5 tsk svartpeppar70 g babyspenat. Hetta upp olja i en stekpanna eller gryta och bryn kyckling, lök och vitlök cirka 5 minuter. 500 g pasta. 500 g kycklingfilé
Skär kycklingfiléerna i tärningar. Bryn kycklingen i en stor gryta. Vad sägs exempelvis om en kycklingsoppa som får smak av kokosmjölk och göra extra matig med hjälp av både rotfrukter och pastaskruvar
Tillsätt kycklingen i grytan tillsammans med bacon och paprika men spara lite till dekoration. Det gör vi så klart helt i vanlig återinförd ordning med en pastamiddag både för er del och för vår egen del
Förra veckan gjorde jag en kycklingryta med pasta till som blev riktigt god. Hacka och stek paprika och kyckling i omgångar så att det får lite färg och lägg över i en gryta
Vi hade massa färdigkokt pasta kvar i kylen som jag behövde ta reda på och kycklingfilén var påfylld i frysen så det fick bli en ganska enkel med ack så god och värmande gryta