– 2 kycklingfilér, halverade. – 3 msk majonnäs. – 2 kycklingfilér, halverade. Hallå fredagsläsasre. Här kommer dagens lunchtips, ett släng-ihop av det som fanns i köket
Dagens lunch fick bli en grekisk sallad med grilladkycklingfilé och fläskfilé som var kvar sen gårdagens middag, jag toppade allt med tzatziki, färsk timjan och persilja
Kycklingfilé med sesamglaze. Tillsätt så mycket olja att du får en lagom konsistens (som majonnäs). Pensla kycklingfiléerna med glaze och lägg dem på grillen
stekt el grilladkycklingfilé. Servera med tunt skivad kycklingfilé vid sidan om. Vispa tills den blir lite tjockare i konsistensen, typ som lite lösare majonnäs
Lite julig känsla men ändå väldigt framåtsyftande med grilladkycklingfilé och namnet coleslaw. Blanda dressingen till salladen genom att röra ihop créme fraiche, majonnäs, vinäger och senap
Eller vad sägs om ingredienser som grillad kyckling, bacon, ägg, avokado, romansallad, tomater, grönmögelost (Roquefort), salladslök och en god dressing