Kantskär och smula brödet, blanda med skinka, ost, persiljehack och pressad vitlök. Ta ut kycklingfiléerna, täck dem med massan och lägg på tomatklasarna, sätt in ytterligare 10-12 minuter tills täcket fått fin färg och kycklingen är genomstekt. 500-600 g Kronfågel kycklingfilé Matfett till stekning Salt och peppar 3 skivor formfranska 75 g fint tärnad rökt skinka 150 g krämig gorgonzola 1 knippe hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta 4 klasar körsbärstomater
Lägg i en gryta och tillsätt grädde, mjölk , pressad vitlök och osten. 2-3 Vitlökar. 120 gr Gorgonzola. Bryn kyckling i tärningar ( dela filen i 4-5 bitar)och grovt hackad charlottenlök
ta kycklingfile banka ut den,ta upp flärpen på kycklingen, blanda gorgonzola persilja lite olja lägg detta under flärpen, vira bacon skivor runt kycklingen,bryn den den på spisen,tillsätt buljongtärningen låt puttra i hop lite,ta en eldfast form lägg över kycklingen där, häll över skyn från stekpannan,sätt ungnen på 250grader, ställ in kycklingen ca