Pasta med gorgonzolasås, bacon och kräftstjärtar. olivolja. olivolja. 500 g kycklingfilé. Dela kycklingfilén i 4 delar, bryn hastigt runt om och lägg över i en större gryta. 150 g gorgonzola picante. 500 g kycklingfilé. 150 g gorgonzola picante
olivolja. Låt osten smälta och lägg sedan också ner kycklingfiléerna. Med gorgonzola, valnötter och crème fraiche, Kyckling Bonna Sera heter den och receptet hittade jag i Må Bra
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Dela kycklingfilén vågrätt, så att det blir som två plattor. Lägg paketen på aluminiumfolie, salta och droppa över olivolja och rulla ihop folien med kycklingpaketen inuti så ett de blir en korv, krama åt på kanterna så att det ser ut som smällare man gjorde i skolan när man var liten, och se till att det är tätt