Kvällens måltid blev kyckling curry. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
Servera kycklingfiléerna med grönsaksriset. Krydda kycklingen med häften av curryn, salt & peppar. Slå på Bong Touch of Taste grönsaksfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt puttra, ca 5-8 min. kycklingfiléer ca 500 g. 1 msk curry madras
Krydda dem med salt och orientalisk curry. (Jag använder rätt mycket curry. Tina 4-5 kycklingfilér. 4-5 st ca 1 kg Kycklingfiléer. 1 tsk Orientalisk curry
Curry. Currysås. Koka upp grädden tillsammans med kycklingfonden och curryn i en kastrull. Curry. 4 st kycklingfiléer. ca 1 1/2 msk curry. Hoppas det ska smaka ❤ 4 st kycklingfiléer. ca 1 1/2 msk curry
Strimla kycklingfilén och hetta upp wokpannan med lite matolja. Mango chutneyn ger en lite söt smak och balanserar hettan från curryn och chilin på ett bra sätt