Vid serveringen tillsätt oliver och rör runt. Stek på bacon i panna. 1 pkt bacon. 450 g kycklingfilé i strimlor. 1 liten burk svarta oliver. Grundreceptet kommer från COOP 1 pkt bacon. 450 g kycklingfilé i strimlor. 1 liten burk svarta oliver
Kycklingfilé tycker jag kan vara lite tråkigt ibland… men för att göra det lite mer spännande och utmanande så gjorde jag en rulle av kycklingfilé som jag fyllde med fetaost och oliver och sen lindade in i bacon
Den här gången är det kycklingfilé som får tjäna som grund. Lägg över baconskivor på kycklingen. Ugnsbakad kycklingÅterigen ett lyckat recept med inspiration från Jamie Olivers bok "Middag på 30 minuter". 4 skivor bacon. 4 skivor bacon
Banka ut kycklingfilén och stek i smör tills den är genomstekt. Stek baconet. Tack Jamie Oliver. Lägg sallad på en tallrik, på med sparris, bacon och kyckling
Kycklingfilé med smörstekt vit och rödkål (kryddat med salt, peppar och gärna lite sambal oelek). Man tror att det innehär bacon som simmar i smör och att man äter majonäs med sked
Jag plockade bort ruccola men lade till spenat, kantareller, bacon, oliver och soltorkade tomater. Hacka ner även baconet och stek de, häll sedan över de på kycklingen
Jag bjöd på grillad kycklingfile med glaze, baconlindade nötfärsbiffar med färska örter och soltorkade tomater, ugnsrostade potatisar, grekisk sallad och coleslaw
2 st kycklingfiléer1 pkt bacon1 dl soltorkade tomater1/2 pkt fetaost1 dl oliverDelakycklingfiléerna så det blir som en över -och en underdel (skär ej igenom)Hacka soltorkade tomaterna, oliverna och smula sönder fetaostenLägg emellan filésidorna, salta o peppraLinda baconskivorna runt filéen och fäst den sista tampen med en tandpetareBryn filéerna i panna så de får färgStäll in i ugnen i ca 17 minKLART. 2 st kycklingfiléer. 1 pkt bacon. 1 dl oliver