Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Men nu fortsätter vi med att rensa frysen, idag blev det de sista bitarna av kycklingfilé som kom till användning
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Använde mig av Philadelphia light och hade kotlettbacon som är en köttigare och magrare variant
Blanda bacon och örter. Skär med en vass kniv längs varje kycklingfilé så det bildas en ficka. Fyll fickan på kycklingfiléerna med blandningen och fäst med en tandpetare
Banka ut kycklingfiléerna till tunna skivor. Lägg ut baconskivorna på ett fat och rulla in varje filé hårt i en baconskiva i taget tills kycklingen är helt täckt av bacon
Fräs bacon och den skivade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat. 4 kycklingfiléer (skurna i tunna skivor, ca 3 skivor/kycklingfilé). 1 pkt baconskivor grovskurna. Kram 4 kycklingfiléer (skurna i tunna skivor, ca 3 skivor/kycklingfilé). 1 pkt baconskivor grovskurna