Sellerikakorna, som så smart kryddas med lite bacon och knapras till med valnötshack är så goda att det räcker med en liten bit kycklingfilé till var och en
Knaperstek baconet, rosta pinjekärnorna och rensa, dela och förväll de gröna bönorna. ca 700 g kycklingfilé eller kycklingbröst. 1 pkt bacon. ca 700 g kycklingfilé eller kycklingbröst. 1 pkt bacon
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Krydda kycklingbrösten med lite salt och peppar. Stek bacon i en het stekpanna tills det är knaprigt, låt det rinna av på lite hushållspapper, så att onödigt fett sugs upp
Bryn kycklingfilén så den får lite färg. Skär baconet i små bitar. Knaperstek baconet. 3 kycklingbröst. 1 paket bacon. 3 kycklingbröst 4 salsiccias. 1 paket bacon
Krydda kycklingbrösten med lite salt och svartpeppar. Stek bacon i en het stekpanna tills det är knaprigt, låt det vila på lite hushållspapper så att onödigt fett sugs upp
Dela kycklingfilén vågrätt, så att det blir som två plattor. Lägg sedan kycklingpaketen ovanpå baconet som då ska vara uppradat som en duk så att du kan rulla runt baconet så att det täcker kycklingen