Själv brukar jag använda grillkrydda, vitllökssalt och peppar. När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléerna med ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Lägg kyckling, champinjoner, ananasbitar och bacon i en ugnsfast form och häll blandningen över och strö på jordnötterna
Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda. grillkrydda. Igår så lagade jag baconlindadkycklingfilé och till den hade vi ugnsrostade rotfrukter
Skär kycklingfilén i centimeterstora bitar och klipp baconet i ungefär lika stora bitar, stek de i varsin stekpanna, stek baconet knaperstekt och lägg det på hushållspapper så det får rinna av
Tog upp ett kilo kycklingfilé - eftersom jag inte hade någon färdiggrillad kyckling hemma. Toppade med finklippt bacon (ett paket), la på lite oststavar, och ställde in anrättningen i ugnen
Klipp ner bacon i lagom stora bitar och stek upp, låt rinna av på hushållspapper. Grillkrydda alt. När det är klart, blanda ner kyckling- och baconbitarna och blanda samman
grillkrydda. Linda tre baconskivor per kycklingbit. Krydda med peppar och grillkrydda. grillkrydda. 1 kycklingfilé. 6 skivor bacon. 1 kycklingfilé 6 skivor bacon
Skär kycklingfilén i mindre bitar, fräs i olja och krydda med grillkrydda, curry och salt. Vi andra höll med och kom fram till att kombinationen av kyckling, bacon, ädelost och kantarellfond är en riktig vinnare
Strimla baconet och knapperstekt det. Skär kycklingen i strimlor, lägg dem i en påsen med lite olja, rejält med balsamvinäger, grillkrydda och någon örtkrydda som du gillar