Dela bananen och ananasen i bitar och fördela över kycklingen/baconen och strö på cashewnötterna. Fräs baconet i en stekpanna och låt rinna av på ett hushållspapper
Kycklingfilé med kräftstjärtar och saffranssås. Fyllda champinjoner med bacon och timjan. Ugnsbakad torskrygg med pestotäcke av cashewnötter, persilja, solrosfrön och parmesan
Skär kyckling och bacon i bitar. Stek kycklingbitarna och baconet så att kycklingen blir genomstekt. 600 g kycklingfilé. 1 pkt bacon. 50 g salta cashewnötter/jordnötter. 600 g kycklingfilé. 1 pkt bacon. 50 g salta cashewnötter/jordnötter
Blanda kyckling och bacon i en ugnsform och strö över nötter. Det ska egenligen vara jordnötter i receptet men jag valde cashewnötter i gratängen och chilinötter till serveringen
Skiva ner baconet och bryn på tills den fått fin färg och fördela även den över kycklingen. Skiva två bananer och fördela över kycklingen tillsammans med cashewnötterna
Meningen var att vi skulle ha bacon och kycklingfiléer i salladen, men med mitt taskiga minne och närbutikens taskiga utbud blev det en låda färdigmarinerad kyckling istället
Vid bra temp - ner med kycklingfilé. Stek bacon knapriga och lägg åt sidan (kan vara kalla). Trevlig helg, nu ska jag fixa kyckling med cashewnötter för FC Bumsens avslutningsfest
Blanda ihop marinadenDela kycklingen i bitar och lägg i en ugnsformPensla marinaden på kycklingbitarna och sätt in i ugnen på 175 grader i 1o minuterVispa ihop såsen tills grädden blir tjockSkiva och stek baconetLäggbacon och nötter på kycklingen och bred på såsenIn i ugnen igen i ca 15-20 minuter
Salladen är inget extraordinärt men när man använder säsongens bästa grönsaker och serverar med välstekt kyckling och lite (okej, mycket) bacon så blir det ju väldigt gott, i all sin enkelhet