Kycklingdelar i vin recept

Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

När man tänker på coq au vinblir det oftast en gryta med rött vin som påminner om boeuf bourguignon - en jättegod gryta, receptet finns här på bloggen
Kycklingfrikassé med vitt vin, dijonsenap och dragon

Kycklingfrikassé med vitt vin, dijonsenap och dragon

Lägg ned kycklingdelarna, ös sås över dem, och låt alltsamman bli varmt. Att stycka kycklingen och låta den småkoka ivin, vatten och kryddor gav en trevligliten buljong, som jag sedan reducerade och använde somn såsbas
Coq au vin på Bosarpkyckling

Coq au vin på Bosarpkyckling

Lagom till att hösten börjar göra sigpåmind tänkte vi laga en mustigklassisk Coq au vin fast på Bosarpkycklingdelar
Coq au vin

Coq au vin

Lägg kycklingdelarnai en skål och häll över marinaden. (Spara skrov och vingari frysen och koka buljong när du har fler skrov
Kycklinggryta med vitt vin

Kycklinggryta med vitt vin

Bryn kycklingdelarnai smör i en gryta. Strö över rosmarin och häll på vin och buljong. Kyckling med liteitalienskinspiration
Coq au vin med kyckling

Coq au vin med kyckling

kycklingdelar (jag hade både kycklingklubba som jag delade och kycklinglårfiléer). Coq au vin är ju en klassisk fransk rätt som ju egentligen ska innehålla tupp men vem gör med tupp nu för tiden undrar jag
Möra kycklinglår (Crock Pot)

Möra kycklinglår (Crock Pot)

Blanda ingrediensernatillmarinaden och gnidinkycklingdelarna, tryck gärna inmarinaden under skinnet
Kyckling Marengo

Kyckling Marengo

Bryn kycklingdelarna på båda sidori smör i en stekpanna. Tillsättvin, grädde, tomater och chilipeppar
Kycklinggryta – recept

Kycklinggryta – recept

Salta och peppra kycklingdelarna. Tillsättvin, vatten och fond. Vänd dem i vetemjöl på en tallrik. Skala dem med skalkniv
Palak Paneer på Muurikka

Palak Paneer på Muurikka

Hacka all lök, se till att ha vinflaskan öppen och ta fram allt så du har det till hands vidMuurikkan, annars får man springa som en tok och hämta saker (jag vet, tro mig)
Currygryta med kyckling

Currygryta med kyckling

Fräs lök, äpple och vitlök samt kycklingdelari en stekpanna i olja och lägg sedan över i en gryta. Stycka hel kycklingimindre delar - bröst i tre delar, kycklingklubbori två delar och skär loss vingar
Kycklinggryta med rödvin

Kycklinggryta med rödvin

Salta och peppra kycklingdelarna. Rör irödvin och koka upp. Skala och hacka löken och vitlök. Förslagsvis bröstet i tre delar, låren i två delar och sedan vingarna för sig
Kycklinggryta med rödvin

Kycklinggryta med rödvin

Salta och peppra kycklingdelarna. Rör irödvin och koka upp. Skala och hacka löken och vitlök. Förslagsvis bröstet i tre delar, låren i två delar och sedan vingarna för sig