Kycklingbröst sardeller recept

Vermouthbräserat olivkycklinbröst

Vermouthbräserat olivkycklinbröst

Servera kycklingbrösten med ris eller pressad potatis och såsen. 1. Gör ett längsgåenmde djupt snitt från sidan på varje kycklingfilé, så att du får en ordentlig ficka
Fredagsgott - utan taco

Fredagsgott - utan taco

Bryn kycklingbrösten. Hacka vitlöksklyftorna (använd dem som du stekte krutonger med) Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop Finhacka sardellerna
CAESARSALLAD

CAESARSALLAD

Stek kycklingbrösten i smör så att de blir genomstekta och får fin yta. Häll försiktigt i vinäger, citronsaft, sardeller, vitlök och parmesan
Sardellkyckling med sallad på grillade tomater

Sardellkyckling med sallad på grillade tomater

Krydda kycklingbröstfiléerna med peppar. Finhacka sardellerna. Bred ut krämen över kycklingbrösten. Lägg upp kycklingbrösten på tallrikar tillsammans med salla-den
Caesarsallad med bacon och valnötter

Caesarsallad med bacon och valnötter

Finhacka sardellerna och pressa vitlöken. Stek kycklingbrösten på låg värme i stekpanna eller i ugn, ca 20 minuter. 4 st kycklingbröst. 4 st sardeller
Caesarsallad med kyckling

Caesarsallad med kyckling

Bryn kycklingbrösten. Hacka vitlöksklyftorna (använd dem som du stekte krutonger med) Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop Finhacka sardellerna
Caesarsallad

Caesarsallad

Skär kycklingbrösten i skivor och lägg ovanpå salladen. Och var inte rädda för sardellerna i dressingen

Sardellkyckling med sallad på grillade tomater

Krydda kycklingbröstfiléerna med peppar. Finhacka sardellerna. Bred ut krämen över kycklingbrösten. Lägg upp kycklingbrösten på tallrikar tillsammans med salla-den

Parmesanpanerat kycklingbröst

Tillsätt därefter sardeller och kapris och slå på hönsbuljongen. Hacka sardeller och kapris grovt men spara 1 msk kapris till serveringen. 15 g sardeller

Kycklingbröst med oliv- och sardellsås

Lägg i oliverna när kycklingbrösten är klara, samt några sardeller. Blanda ner korngryn, persilja, korinter, nötter, sardeller, äggula och peppar

Sardellkycklingbröst med röd sallad

Hacka sardellerna grovt och lägg i mortel. Fördela resten av röran runtom kycklingbrösten. Lägg kycklingbrösten i en plastpåse och låt marinera ett par timmar i rumstemperatur