Tänker att kycklingbröst går att få till lika fint för en mindre peng. Om majonnäsen – du kan givetvis använda hela sardeller men jag tycker det är smidigt att använda sardellkräm som finns på tub
Servera kycklingbrösten med ris eller pressad potatis och såsen. 1. Gör ett längsgåenmde djupt snitt från sidan på varje kycklingfilé, så att du får en ordentlig ficka
Krydda kycklingbröstfiléerna med peppar. Finhacka sardellerna. Bred ut krämen över kycklingbrösten. Lägg upp kycklingbrösten på tallrikar tillsammans med salla-den
Krydda kycklingbröstfiléerna med peppar. Finhacka sardellerna. Bred ut krämen över kycklingbrösten. Lägg upp kycklingbrösten på tallrikar tillsammans med salla-den
Tillsätt därefter sardeller och kapris och slå på hönsbuljongen. Hacka sardeller och kapris grovt men spara 1 msk kapris till serveringen. 15 g sardeller
Blanda lätt-creme fraiche, sardeller och vitlök, smaka av med salt och peppar. Skär brödet i tärningar och rosta dem i ugnen i 12 minuter på 200 grader
Hacka sardellerna grovt och lägg i mortel. Fördela resten av röran runtom kycklingbrösten. Lägg kycklingbrösten i en plastpåse och låt marinera ett par timmar i rumstemperatur