Bryn kycklingbrösten fint runtom i olja eller en blandning av olja/smör. 4 majskycklingbröst à ca 175 g. 4 majskycklingbröst ca 175 g salt, peppar, oregano
Det blev majskycklingbröst som bakades under täcke av citrongräs med färsk vitlök, serverad med sötpotatispuré kryddad med mald koriander, persiljerötter som rostades med limeskal, olivolja och sel de camargue samt en sky på soja som infuserats med citrongräs och blandats med lite limejuice
Smaka av med salt och peppar och häll marinaden över kycklingbrösten, i en ugnstålig form. 4 kycklingbröst, gärna majskyckling. 4 kycklingbröst, gärna majskyckling
Krydda kycklingbrösten ordentligt med salt och peppar samt pensla dem med olivolja. 4 kycklingbröstfiléer (gärna majskyckling). Grillad kyckling och sallad, 4 personer 4 kycklingbröstfiléer (gärna majskyckling)
2 kycklingbröst av frigående kycklingar eller. 1 stort kycklingbröst av majskyckling. Börja med att skära kycklingen i portionsstora munsbitar, lägg dem i en skål tillsammans med limeskal och juice
4 kycklingbröst (gärna majskyckling). Club sandwich, 4 personer 4 kycklingbröst (gärna majskyckling). Club sandwich får nog ändå kallas mackornas macka
Ta fram kycklingen och skär en ficka i kycklingbrösten och vik upp kycklingbrösten. Jag rekommenderar verkligen att använda majskyckling då den smakar mer och dessutom vanligen inte har en massa vatten insprutad i sig (dvs det dom kallar mörad…)