Kycklingbröst majskyckling recept

Stekt kycklingbröst

Stekt kycklingbröst

Använd kycklingbröst med skinnet kvar för mer smak. Torka av kycklingbrösten salta och peppra. Bryn kycklingbrösten tills de får fin färg
Kyckling citrongräs sötpotatis

Kyckling citrongräs sötpotatis

Det blev majskycklingbröst som bakades under täcke av citrongräs med färsk vitlök, serverad med sötpotatispuré kryddad med mald koriander, persiljerötter som rostades med limeskal, olivolja och sel de camargue samt en sky på soja som infuserats med citrongräs och blandats med lite limejuice
Sensommarmat

Sensommarmat

Dela kycklingbrösten på mitten och lägg upp med pestoprimörerna. Citronstekt majskyckling med pestoprimörer
Kycklingsallad med hallon och roquefortkräm

Kycklingsallad med hallon och roquefortkräm

Smaka av med salt och peppar och häll marinaden över kycklingbrösten, i en ugnstålig form. 4 kycklingbröst, gärna majskyckling. 4 kycklingbröst, gärna majskyckling
Grillad kyckling med örtyoghurt och matig sallad

Grillad kyckling med örtyoghurt och matig sallad

Krydda kycklingbrösten ordentligt med salt och peppar samt pensla dem med olivolja. 4 kycklingbröstfiléer (gärna majskyckling). Grillad kyckling och sallad, 4 personer 4 kycklingbröstfiléer (gärna majskyckling)
Kyckling i lime och kokos

Kyckling i lime och kokos

2 kycklingbröst av frigående kycklingar eller. 1 stort kycklingbröst av majskyckling. Börja med att skära kycklingen i portionsstora munsbitar, lägg dem i en skål tillsammans med limeskal och juice

Salviakyckling med madeirasås

Ta fram kycklingen och skär en ficka i kycklingbrösten och vik upp kycklingbrösten. Jag rekommenderar verkligen att använda majskyckling då den smakar mer och dessutom vanligen inte har en massa vatten insprutad i sig (dvs det dom kallar mörad…)

Kycklingsallad med jordnötsdressing

Foto Jurek Holzer 4 st kycklingbröst , gärna majskyckling med skinn (eller filéer). 4 -6 portioner. 1. Vispa ihop ingrdienserna till dressingen