291 kcal19,5 g protein6,6 g fett35,6 g kolhydraterKvargröra, 1 port½ banan125 g mager kvarg1 msk turkisk yoghurtkanelnågon tesked Fun Lighten näve All Brannågra cashewnötter1 klyfta färsk mango1 näve frysta, blandade bärMosa banan, rör ihop med kvarg, yoghurt kanel och Fun Light. Kvargröra, 1 port
Kvargröra. Blanda ihop kvargröran, servera och njut. Idag gör jag ingenting, verkligen ingenting. För första gången, på jag vet inte hur länge, är det riktigt skönt
Jordgubbar med underbar kvargröra (på kvarg+pytteliten bit mosad banan+kardemumma+vaniljpulver). Jag hade tänkt att ha den där kvargröran och jordgubbarna på gröten, men det såg så löjligt ut när det tog större plats än själva gröten
Det blev fantastiskt goda mandelplättar som jag serverade ihop med en klick kvargröra gjord på kvarg, turkisk yoghurt, blåbär och stevia samt en klick keso
kvargröra (kvarg, banan, kanel, fun light) toppad med havreflakes, persika och hallon, och till det ett kokt ägg som aldrig orkades ätas upp till frukosten idag
Passionkeso-/kvargröra med mullbär, cashewnötter, torkade äppelbitar och lite jordnötter. Idag är en sån där dag då matlagning inte riktigt prioriteras
Avsluta med ett lager tomat- och kvargröra och toppa med mozzarellan. Varva lasagneplattor, tomat- och kvargröra och bresaola i en smord, ugnssäker form, ca 20 x 30 cm (för 4 port)
Jag serverar min med en keso/kvargröra smaksatt med vanilj. Jag har egna rabarber i trädgården, planterade i kruka – men de vill inte riktigt ta sig och bli sådär stora som jag önskar… Därför blev jag väldans glad idag när en kollega la fram ett gäng raberber att ta med hem Av mina 4 tjocka stjälkar kokade jag ihop en kompott