), vitlök, salt och peppar. Jag älskar kvarg (och minikeso), proteinrikt, fettsnålt och framförallt gott, exempelvis med hallon och en skvätt funlight i
Färskost med örter och vitlök. 1 burk Kesella (kvarg) 10%. 1 vitlöksklyfta. 2) Lägg över i en skål och blanda med pressad vitlök, salt och färska hackade örter. 1 burk Kesella (kvarg) 10%. 1 vitlöksklyfta
Blanda i kvargen. Skala och hacka lök och vitlök. 1 ½ dl vetemjöl1 ½ dl grahamsmjöl75 g kylskåpskallt smör75 g mager kvarg (3/4 dl)Fyllning. 400 g nötfärs1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk smör3 msk tomatpuré1 dl vatten2 tsk sambal oelek1 tsk basilikasalt, svartpepparÄggstanning. 1 vitlöksklyfta
Stek vitlök och purjolök i en stekpanna, tillsätt resten av grönsakerna. )Vanilj-caulifloats med blåbärskvarg (kvarg, blåbär, stevia) och vit mandelpasta (vitt mandelsmör) och superfood smoothieEn av anledningarna att jag använder så mycket blomkål är att jag dragit ner lite mer på kalorierna såhär 8 veckor in på min "min-diet". 0,5 vitlöksklyfta. 0,5 vitlöksklyfta 0,75 dl edamamebönor (skalade)
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
vitlök. 2 msk kvarg. Fredagsmys, torsdagsgotte, comfortfood eller bara lite feelgood, det finns kvällar då det känns som man vill vara lite extra dekadent och bara "unna sig"
Blanda ner kvarg, lagrad ost och citronskal. Salta, peppra och blanda ner vitlöken. 350 g kvarg. 1 riven vitlöksklyfta. 350 g kvarg. 1 riven vitlöksklyfta
De gånger jag har lagat vegetariskt tidigare har jag använt mig av linser, bönor, ägg och vissa mejeriprodukter (kvarg eller keso) för att få protein i maten vilket försvinner mycket annars med köttet
naturell yoghurt, jag tog sojakvarg. Skala och finhacka lök, vitlök, morötter och selleri – oroa dig inte för tekniken, bara hacka tills det är små bitar