Kvarg vitkål recept

Nyttiga små köttfärspiroger

Nyttiga små köttfärspiroger

Rör i resten, salt och kvarg. ½ dl mager kvarg. Min portion (3 piroger, 45 g tomat, 30 g gurka, 21 g paprika, 35 g vitkål och 200 g mellanmjölk till) gav. Nyttiga små köttfärspiroger, 15-16 st250 g nötfärs1 liten gul lök130 g morötter½ msk olivolja1 dl krossade tomater1 msk tomatpuré1 ½ msk sweet chilisås2 krm saltsvartpeppar25 g färsk jäst5 dl vatten, 37 grader½ dl mager kvarg½ tsk salt60 g rågmjöl (ca 1 dl)300-350 g vetemjöl special (ca 5-6 dl)ägg och lite vatten till pensling1. 35 g vitkål
Broccoligratäng med ost och småtomater

Broccoligratäng med ost och småtomater

Riv eller strimla morot och vitkål. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg. 1100 g vitkål. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g broccoli 125 g körsbärstomater 3 ägg 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 4 dl Kvibille® cheddar riven ½ msk hackad färsk timjan 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 morot 100 g vitkål 1 paprika 1 surdegsbaguetteSätt ugnen på 175°. 1Vispa ihop ägg, kvarg, crème fraiche, ost, timjan, salt och peppar
Små köttfärspiroger - 137 kcal

Små köttfärspiroger - 137 kcal

½ dl mager kvarg. Rör i resten, salt och kvarg. 3 piroger med tillbehör - 45 g tomat, 30 g gurka, 21 g paprika, 35 g vitkål och 200 g mellanmjölk till) gav. 5 dl vatten, 37 grader ½ dl mager kvarg
Cole slaw

Cole slaw

Blanda kvarg, majonnäs och senap i en skål. Strimla vitkålen tunt, gärna i matberedaren. Tillsätt vitkål och morötter
En dag utan kolhydrater

En dag utan kolhydrater

aubergine, blomkål, broccoli, brysselkål, böngroddar, bönor (alla sorter), fänkål, grönkål, grönsallad, gurka, kronärtskockor, kål, lök (alla löksorter) mangold, morötter, paprika, purjolök, rädisor, selleri, spenat, tomater, zucchini, vitlök, vitkål, ärtor
Glutenfri skink- och grönsakspaj

Glutenfri skink- och grönsakspaj

Tillsätt kvarg och och bovetemjöl och nyp ihop till en smidig deg. Hacka purjolök, svamp och broccoli och vitkål och fräs i lite olja i en stekpanna
Bakad pasta med skinka och spenat

Bakad pasta med skinka och spenat

Vispa ihop ägg, kvarg och mjölk. 166 g bakad pasta, 35 g vitkål, 19 g röd paprika, 33 g gurka och 55 g tomat) gav. 237 kcal17,4 g protein7,1 g fett23,3 g kolhydraterBakad pasta med skinka och spenat, 5-6 portioner280 g fullkornspenne250 g rökt skinka i bit4 ägg1 burk kvarg/kesella (10 %)2 dl mellanmjölk½ tsk saltsvartpeppar250 g fryst, hel spenat1 dl riven ost (jag tog Herrgård)1. 35 g vitkål. 1 burk kvarg/kesella (10 %)

Kålpudding i Crock-Pot

Serveringstips är en klick creme fraiche, matlagningsyoghurt eller kvarg samt lingonsylt. Skala och tärna potatis, morötter och vitkål och lägg ned
Hemmagjorda pommes och coleslaw

Hemmagjorda pommes och coleslaw

Rör ned majonäs och kvarg och tillsätt lite vinäger och ev. Strimla vitkålen och morötterna och skiva rödlöken tunt

Veckans matlådor

kyckling, lax, keso, kvarg, proteinpulver med hög kvalitet och baljväxter. Det är även gott med finstrimlad vitkål istället för nudlar
Mild coleslaw till både kött och fisk

Mild coleslaw till både kött och fisk

250 g vitkål. 1,5 dl kvarg / kesam. 250 g vitkål. 1,5 dl kvarg / kesam. En stor sats coleslaw står i kylen. Den ska ätas flera gånger denna vecka

Enkel Coleslaw & 10 fakta.

Då passade vitkålen, morötterna och kvargen i kylen utmärkt till en grund för en coleslaw. se och bytte ut créme fraichen mot kvarg och socker mot Stevia Sweetener från SweetLeaf och så vare klart