Jag la kokos på och lite valnötter. Kvarg kan användas till mycket, som många inte vem. Visst, du kan äta kvarg som den är, men du kan göra så mycket mer
KvargKvarg. Jag tog sedan halva puddingen och blandade den med 1 dl kvarg, frysta, tinade hallon och blåbär, en liten banan, valnötter och rostade kokoschips
Rör samman kvarg, florsocker och grädde. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Ta upp gelatinbladen och smält i en kastrull tillsammans med 1/2 dl av gräddkrämen
Nya smaker på Kvarg från Lindahls. Som jag skrev häromdagen har det precis kommit fyra nya spännande smaker på kvarg utan tillsatt socker från Lindahls mejeriprodukter
Vi fick ett ryck i torsdags när R slog upp tidningen o det stod att Julias sambo Johan Adolfsson fått ett kontrakt med FBK såklart vi var tvungna att åka dit o heja på honom
Den godaste färskosten jag vet - älskar smaken av valnötter. 150 gr kvarg. 150 gr kvarg. Var så baksugen häromdagen och såg att jag inte hade något bröd kvar i frysen
vaniljkvarg/limekvarg > bred på. med lite mer riven morot, kokos eller valnötter. Frosting 1) smaksatt kvarg, t. Frosting 2) 250 g lättkvarg, 2 msk vatten/vätska, sötad med stevia/sötströ, rivet skal från 1 lime, 0,5 msk limejuice > blanda ihop väl
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Låt svalna lite och servera sedan med en klick kvarg och toppa med äppelbitar och mandel. 1/2 dl grovt hackad mandel alt hälften/hälften mandel/valnötter. 2 msk kvarg vanilj alt naturell smaksatt med vaniljpulver. 1/2 dl grovt hackad mandel alt hälften/hälften mandel/valnötter. 2 msk kvarg vanilj alt naturell smaksatt med vaniljpulver