1 dl kvarg lätt. Blanda sedan samman fyllning 1 och bred ut på den nedersta tårtbotten. 1 dl kvarg lätt. I gårdagens inlägg skrev jag att en nyttigare variant av smörgåstårta var på ingång
Vispa ner kvargen. Lägg en tårtbotten på ett fat och bred på ett jämt lager smörkräm. 300 g Valio Eila® laktosfri kvarg hallon & blåbär. 300 g Valio Eila® laktosfri kvarg hallon & blåbär
Rör i det smälta smöret och vaniljkvargen i smeten. Lägg första tårtbotten på ett fat. 2 dl Valio Eila® laktosfri kvarg vanilj. 2 dl Valio Eila® laktosfri kvarg vanilj
Den smaksatta kvargen gjorde blandningen ganska lös, men det funkade att spritsa ändå. Tårtbotten är bakad enligt lika delar-receptet anpassat för en form på 24 cm. Tårtan är spritsad med 2 dl vispad grädde och 2 dl Valios smaksatt kvarg (päron-kinuski)
Rita ut en cirkel på bakplåtspapper med hjälp av den springform som du gjort tårtbotten i. Ihopsättning Dela tårtbotten i två delar, lägg den en halvan på ett tårtfat