Nyhet i safthyllan – Fun Light Squeeze It. Förutom att vi dricker den använder Mattias den även som sötningsmedel i sin naturella kvarg (själv äter jag bara smaksatt kvarg och blir det naturell någon gång emellanåt smaksätter jag hellre med färska eller tinade bär)
Häll upp i en stor skål och blanda ner kvargen och mascarponen. saften från en halv citron. Mixa jordgubbar,citronsaft och honung i en mixer till en slät smet
Vispa osten slät tillsammans med florsockret och smaksätt med citronskal och saft. 1 1/4dl lätt kvarg (funkar säkert med keso också). Saft och rivet skal av 1/2 citron
Riv limeskal och pressa ur saften. Blanda ost, kesella, socker och skal och saft. 2 små lime, skal och saft. 250 g kesella mager kvarg (en burk). pressad saft av 1 lime. Sjud jordgubbar, vatten, socker och limesaft ca 5 min i en liten kastrull. 2 små lime, skal och saft
500 g Arla Köket Kesella® kvarg. rivet skal och pressad saft av 1 citron. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
500 g Arla Köket Kesella® kvarg. rivet skal och pressad saft av 1 citron. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
Beror lite på vad du har i, i mina var det saft från tomaterna=mer vattniga=längre tid i ugnen. 2 msk kvarg/turkisk yoghurt/mjölk/grädde (det du nu har hemma). 2 msk kvarg/turkisk yoghurt/mjölk/grädde (det du nu har hemma)
För såsen blandar du bara ihop alla ingredienserna (kvarg, citronsaft, dill och salt). Matig sallad med röda linser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
250 g Arla Köket Kesella® kvarg. finrivet skal och saft av 1 lime. 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 lime Mangosås