Kvarg saft recept

Smaksätt kvargen utan kalorier

Smaksätt kvargen utan kalorier

Nyhet i safthyllan – Fun Light Squeeze It. Förutom att vi dricker den använder Mattias den även som sötningsmedel i sin naturella kvarg (själv äter jag bara smaksatt kvarg och blir det naturell någon gång emellanåt smaksätter jag hellre med färska eller tinade bär)
Rabarberglass med kvarg

Rabarberglass med kvarg

Koka upp saften och lägg i rabarberbitarna. Blanda äggsmet, vispgrädde, kvarg rbarber och florsocker. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg
Raw Food Cake

Raw Food Cake

Häll upp i en stor skål och blanda ner kvargen och mascarponen. saften från en halv citron. Mixa jordgubbar,citronsaft och honung i en mixer till en slät smet
Julens godaste cheesecake

Julens godaste cheesecake

Mixa samman creme cheese, keso och kvarg tills keson är helt slät. Riv skalet och pressa saften från apelsinen ner i cheesecakesmeten
Rosa smoothie

Rosa smoothie

Saften av en halv lime Rosa smoothie. Saften av en halv lime. 1/2 dl naturell kvarg. 1/2 dl naturell kvarg
Nyttig morotskaka

Nyttig morotskaka

Vispa osten slät tillsammans med florsockret och smaksätt med citronskal och saft. 1 1/4dl lätt kvarg (funkar säkert med keso också). Saft och rivet skal av 1/2 citron
Lime Cheesecake med jordgubbsgelé

Lime Cheesecake med jordgubbsgelé

Riv limeskal och pressa ur saften. Blanda ost, kesella, socker och skal och saft. 2 små lime, skal och saft. 250 g kesella mager kvarg (en burk). pressad saft av 1 lime. Sjud jordgubbar, vatten, socker och limesaft ca 5 min i en liten kastrull. 2 små lime, skal och saft
Aladdins drömkaka

Aladdins drömkaka

500 g Arla Köket Kesella® kvarg. rivet skal och pressad saft av 1 citron. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
Aladdins drömkaka

Aladdins drömkaka

500 g Arla Köket Kesella® kvarg. rivet skal och pressad saft av 1 citron. 2 ägg 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 1 dl strösocker 1 dl Arla Köket® crème fraiche ½ dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker rivet skal och pressad saft av 1 citron
Morsdagtårta

Morsdagtårta

saften från en ½ citron. saften från en ½ citron. 2 dl Valio Eila® laktosfri kvarg hallon & blåbär. 2 dl Valio Eila® laktosfri kvarg hallon & blåbär
Citronpaj

Citronpaj

Blanda till sist ned kvarget så att det blir en slät smet. Vispa under tiden ihop sötströ, ägg, citronsaft och skal
Rabarberrutor med vaniljkräm

Rabarberrutor med vaniljkräm

Rabarberkompott250 g rabarber 1 citron, saften 0,5 dl vatten 0,75 dl syltsocker. Vaniljkräm2 dl kvarg (gärna med vaniljsmak) 2,5 dl crème fraîche 2 ägg 1,5 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker
Recept: Omelettmuffins

Recept: Omelettmuffins

Beror lite på vad du har i, i mina var det saft från tomaterna=mer vattniga=längre tid i ugnen. 2 msk kvarg/turkisk yoghurt/mjölk/grädde (det du nu har hemma). 2 msk kvarg/turkisk yoghurt/mjölk/grädde (det du nu har hemma)
Matig sallad med röda linser, räkor och sparris

Matig sallad med röda linser, räkor och sparris

För såsen blandar du bara ihop alla ingredienserna (kvarg, citronsaft, dill och salt). Matig sallad med röda linser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Mango cheesecake

Mango cheesecake

250 g Arla Köket Kesella® kvarg. finrivet skal och saft av 1 lime. 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 lime Mangosås
Vaniljgubbar med vit choklad

Vaniljgubbar med vit choklad

Vänd ner chokladen i grädden och vänd sedan i kvargen. Koka upp jordgubbar, vaniljstång och frön, socker och citronsaft på låg värme