1 dl kvarg. 1 tsk lönnsirap. 0,5 dl kvarg. 1 dl kvarg. 1 tsk lönnsirap. 0,5 dl kvarg. När jag blir baksugen och inte har mycket hemma är det ju positivt att jag experimenterar mera med det jag har hemma
eller kvarg och färska bär. Vill man lyxa till det kan man som här använda rikligt med lönnsirap till. Vi lyxade till det och åt skivad banan och lönnsirap till våra kokosplättar
Lägg till kvarg/kesella, saffran och lönnsirap var för sig och rör om väl. 125 g (1/2 c) kvarg/kesella. 3 1/2 tbsp lönnsirap. 1 ägg 125 g (1/2 c) kvarg/kesella. 3 1/2 tbsp lönnsirap
Åt havregrynsgröt med mjölk och lite lönnsirap till frukost (riktigt gott, jag blev förvånad själv), sallad med pasta till lunch och kvarg med lite lönnsirap till mellanmål(flaskan var svår att få upp och den vandrade runt bland många jobbarkompisar innan en person till slut fick upp den, så jag ville använda den medan jag kunde)
Signe äter alltså sina naturella, pappan med sylt och mamman med blåbär, kvarg och lönnsirap. Servera tillsammans med blåbär (om ni inte hade det i pannkakorna), en liten klick kvarg & en skvätt lönnsirap