Häll i resten av vattnet och tillsätt kvarg och salt. Skala och hacka löken, grovriv morötterna. 1 liten gul lök. 1/2 dl kvarg. 1 liten gul lök. 1/2 dl kvarg
Rör i resten, salt och kvarg. Skala och hacka lök. ½ dl mager kvarg. Nyttiga små köttfärspiroger, 15-16 st250 g nötfärs1 liten gul lök130 g morötter½ msk olivolja1 dl krossade tomater1 msk tomatpuré1 ½ msk sweet chilisås2 krm saltsvartpeppar25 g färsk jäst5 dl vatten, 37 grader½ dl mager kvarg½ tsk salt60 g rågmjöl (ca 1 dl)300-350 g vetemjöl special (ca 5-6 dl)ägg och lite vatten till pensling1
Blanda i kvargen. Skala och hacka lök och vitlök. 1 ½ dl vetemjöl1 ½ dl grahamsmjöl75 g kylskåpskallt smör75 g mager kvarg (3/4 dl)Fyllning. 400 g nötfärs1 gul lök1vitlöksklyfta1 msk smör3 msk tomatpuré1 dl vatten2 tsk sambal oelek1 tsk basilikasalt, svartpepparÄggstanning. 1 vitlöksklyfta
Om du gör alternativet med kvarg, tillsätt den och arbeta snabbt ihop till en deg. Skala och hacka lök, skiva champinjonerna och skär paprikan i små bitar
Om du gör alternativet med kvarg, tillsätt den och arbeta snabbt ihop till en deg. Skala och hacka lök, skiva champinjonerna och skär paprikan i små bitar
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Vitt, grövre mjöl eller quinoa, med mindre mängd fett eller inget fett alls, med kvarg eller keso. Fyllningen kan bestå av allt från skinka, fisk och kyckling till vegetariska alternativ som broccoli, tomater, lök eller andra grönsaker
Vispa ihop ägg, kvarg och grädde i en bunke. Skala och finhacka löken. 1 dl kvarg (1 procent). 1 gul lök. 1 dl kvarg. Fräs lök och grönkål i en stor stekpanna med smöret i 5-10 minuter. 1 dl kvarg. 1 gul lök. 1 dl kvarg