Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Då kom jag på snilleblixten att koka in dom med massa goda kryddor så kan man äta dom som dessert tillsammans med vaniljglass eller till frukosten i kvargen eller den grekiska yoghurten
Förslag på smaksättningar är diverse bär, smaksatt yoghurt/kvarg, kakao, vaniljpulver, kanel osv. mjölk och kvarg eller en tjockare yoghurt för fastare konsistens
Smält smöret och blanda det med kexen, kvarg och kanel. Cheesecake i ugn med smak av vanilj & kanel. °300 gram kvarg av valfri fetthalt. °75 gram kvarg. °1/2 msk kanel. 300 gram kvarg. 75 gram kvarg. 1/2 msk kanel
Ni kan byta ut frukten mot något annat samt mjölken/kvargen mot kokosmjölk/grädde. 0,5 dl kvarg/yoghurt. 2 tsk kanel och eventuellt 2 msk riven kokos. 0,5 dl kvarg. 2 tsk kanel
Byt ut bären mot kanel så blir det mer som risgrynsgröt. Jag älskar kvarg (och minikeso), proteinrikt, fettsnålt och framförallt gott, exempelvis med hallon och en skvätt funlight i
så fyller du dem med smör, socker och kanel). Jag har bakat mig igenom ett antal recept genom åren och måste nog påstå att detta med kvarg är ett av de bästa
Kvarg med vaniljpulver. För nån vecka sen blev det kesoplättar med kanel och kardemumma. Halvtinad bär som mixas till glass med lite kvarg eller grädde
Klicka i kvargen och pudra över kanel och skiva i bananen. 1 tortillabröd2 tsk jordnötssmör crunchy1 dl vaniljkvarg utan socker1 banan1/4 tsk malen kanel Bred jordnötssmöret på tortillabrödet