ex kvarg o bär. Inte nog med att jag har avnjutit väldigt gott mellanmål i form av kaffe och chokladmuffins, jag har även gjort min kemiläxa och ska strax påbörja franskan
Serverades med kvarg och jordgubbar och toppade med riven kokos. Vi började med frukost och kaffe här och ja som ni vet så gör ja ju ofta plättar men idag blev det inte med banan
Njut av frukosten med en nykokt kopp kaffe/te. Lägg upp kvarg och hallon, toppa med chiafrön. Kvarg med hallon och chia (2 personer). 4 dl kvarg. 4 dl kvarg
Jag testade på att baka ett bananbröd med jordnötssmör som jag hade läst om i en tidning tidigare i veckan men som vanligt så valde jag att göra om receptet så det passade mig och nog tyckte jag att det var lite torrt bröd i sig men med lite extra jordnötssmör på mackan och mosad banan samt en kopp kaffe till så var det desto roligare
x Chiagröt med kakao/kaffe toppat med kvarg, hallon, mango, gojibär och mandelsmör. Chiagröt med kakao/kaffe (1 person). Vispa ihop med en gaffel 1/2 msk chiafrön och 1 dl mjölk, vispa även med 3/4 dl fiberhavregryn/havregryn, 4 tsk kakao, 2 krm kaffepulver, 1 krm vaniljpulver och 1/2 mosad banan. 2 krm kaffepulver
Hallonsmoothie med kvarg, hallon, psylliumfröskal & hampafrön. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Hallonsmoothie med kvarg, hallon, psylliumfröskal & hampafrön
Vatten och kaffe också förstås. Frukosten imorse fick bli äpplegröt toppad med äpple- och persikobitar, kanel, mjölk och en klick banankvarg (mager kvarg, naturell yoghurt och mosad banan)
Vispa ägg,kvarg, olja och vatten. Det finns ju inget godare än frukost med nybakt bröd och kaffe. Eftersom jag är en sådan brödfantast vägrar jag ta bort det från min kost men väljer istället att äta ett lågkolhydratsbröd på vardagar och lyxa till det på helgernaProteinbröd 2 ägg1/2 dl äggvita ( går bra med ett extra ägg )200 g kesella / kvarg1 msk olja1,5-2 dl vatten1/2 dl fiberhusk1/2 dl mandelmjöl1 dl havregryn1 dl graham/dinkel1/2 dl soja mjöl1 dl bovetemjöl1,5 tsk bakpulver1/2 dl sesamfrön0,75 dl solrosfrön1 dl linfrön (krossade)1/2-1 tsk havssaltSätt ugnen på 175 grader
Lägg upp på tallrik och addera frukt, keso, kvarg, nötter, bär eller vad du nu vill ha till. Nu sitter jag och njuter av mitt kaffe en stund och känner mig nöjd med livet