Kvargen blir som glass. 2 msk fiberhusk. Jag åt mina våfflor med Lindahls vaniljkvarg (den utan tillsatt socker) som jag ställt in en stund i frysen, ca 45 minuter. 2 msk fiberhusk
Vispa ägg,kvarg, olja och vatten. Eftersom jag är en sådan brödfantast vägrar jag ta bort det från min kost men väljer istället att äta ett lågkolhydratsbröd på vardagar och lyxa till det på helgernaProteinbröd 2 ägg1/2 dl äggvita ( går bra med ett extra ägg )200 g kesella / kvarg1 msk olja1,5-2 dl vatten1/2 dl fiberhusk1/2 dl mandelmjöl1 dl havregryn1 dl graham/dinkel1/2 dl soja mjöl1 dl bovetemjöl1,5 tsk bakpulver1/2 dl sesamfrön0,75 dl solrosfrön1 dl linfrön (krossade)1/2-1 tsk havssaltSätt ugnen på 175 grader
Lägg upp på tallrik och addera frukt, keso, kvarg, nötter, bär eller vad du nu vill ha till. Jag hade bär och en laktosfri vaniljkvarg med yoghurt som jag tycker är grym
Blanda försiktigt ner keso och kvarg. 40g lättkvarg. 1 msk fiberhusk. Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd
Servera skivad banan eller färska bär till med lite vaniljkvarg. Tillsätt fiberhusk, salt och vanilj. Jag brukar ibland göra en egen hallonkvarg på kvarg, frysta hallon och lite vaniljpulver som jag serverar till plättar
Tillsätt kvarg och mjölk. Blåbärsmuffins med vanilj och kardemumma2 ägg1/2 dl mjölk1/2 dl kvarg1/2 dl vaniljyoghurt (går bra med mer kvarg eller tex turkisk yoghurt om man inte har vaniljyoghurt hemma)1 msk fiberhusk/pofiber1 dl mandelmjöl1 dl dinkelsikt1/2 dl sojamjöl1 dl sötströ / sukrin2 dl blåbär ( lite potatismjöl / maizena)1,5 tsk kardemummaen nypa vaniljpulver / 1 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulverSätt ugnen på 200 grader
1 msk fiberhusk. 1 dl naturell kvarg. 1 msk fiberhusk. 1 dl naturell kvarg. Kanelbullensdag så självklart måste jag dela med mig av ett recept jag hittade
) samt en röra på blandannat kvarg och curry. 55g (ca 0,5dl) Lätt Kvarg. 13g (ca 1,5 msk) Fiberhusk. 250g Lättkvarg. 55g (ca 0,5dl) Lätt Kvarg. 13g (ca 1,5 msk) Fiberhusk. 250g Lättkvarg
Jag serverade här med tomat, avokado & en sås med majonäs/kvarg/kryddor. Börja sen med att vispa upp äggen med fiberhusk, qunioa, sesamfrö, ost, salt & peppar/kryddor
2 msk fiberhusk. 250 g kvarg. 2 msk fiberhusk. 250 g kvarg. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater