Hallonsmoothie med kvarg, hallon, psylliumfröskal & hampafrön. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Hallonsmoothie med kvarg, hallon, psylliumfröskal & hampafrön
apelsinjuice. apelsinjuice. 250 g kvarg. ) Doppa kexen hastigt i apelsinjuice och lägg sedan tillräckligt många så att de täcker botten av en form, ca 20 cm i diameter. 250 g kvarg
Mixade ihop naturell kvarg med avokado, mango och ekologisk apelsinjuice. Ta till exempel alla färdiga bars som man kan köpa eller smaksatta kvargprodukter
Här toppas botten med kvarg, grädde och apelsin men den går ju att toppas med vad som helst, t ex kolakräm eller vaniljkräm och andra frukter och bär som man är sugen på eller som är i säsong
2 dl kvarg. 1 dl färskpressad apelsinjuice. 2 dl kvarg. 1 dl färskpressad apelsinjuice. Så. Himla. God. Och passar perfekt att sörpla i sig efter träningspasset om det är en stund till nästa huvudmål
Låt dem smälta i en liten mängd varm apelsinjuice. Tillsätt blandningen i resten av apelsinjuicen. 200 g Valio Eila® laktosfri kvarg citron. 2 dl apelsinjuice. 200 g Valio Eila® laktosfri kvarg citron. 2 dl apelsinjuice
Tillsätt apelsinjuice tills konsistensen blir lagom för dig. 1 apelsin eller 1 dl apelsinjuice. 1 dl apelsinjuice. Vill man ha den mer mättande kan man tillsätta 1 dl havregryn som får mjukna i apelsinjuicen innan de mixas och/eller 50-100g lätt kvarg eller keso