Vill man göra den LCHF - ta bort agavesirapen och gör på enbart grädde eller ta turkisk yoghurt/fetare kvarg eller varför inte mascarpone istället för kvarg
2 msk honung eller agavesirap. 500 g laktosfri kvarg (Valio). 2 msk honung eller agavesirap. Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt
Lägg upp på tallrik och addera frukt, keso, kvarg, nötter, bär eller vad du nu vill ha till. Sedan kan man också göra dem sötare med lite vanilj och ha dem till dessert med lite frukt och kanske ringla lite agavesirap över
Extra krämig och proteinrik chiapudding med yoghurt och kvarg. Ingredienser till 1 glas1 glas kallt vatten1 msk chiafrön1 lime, saften0,5 msk agavesirap eller honungGör så här. Tillsätt sedan 1 pressad lime och söta drycken med lite agavesirap eller honung. 0,5 msk agavesirap eller honung
½ dl kvarg. Toppa med Agavesirap, färska bär och lite mandel eller frön. Blåbär, vanilj & agavesirap Utgå från grundreceptet och smaksätt med ½ dl frysta blå bär, lite stött kardemumma och 1 knivsudd vaniljpulver
Jag gjorde de här med kvarg så de blev lite mer proteinrika. Vi fick lära oss av dotterns engelske pojkvän att äta med citronsaft och socker (går att byta mot stevia eller sukrin om man vill ta bort kalorierna, annars kan man ta agavesirap, honung eller kokossocker)
så jag tillsatte naturell kvarg. lite agavesirap. Bananpannkaka i mikron. När man är trött efter en lång dag på jobbet och vart bland mat hela dagen är man inte jättesugen på att ställa sig vid spisen en gång till
5 msk agavesirap. 1 dl lätt kvarg. 5 msk agavesirap. 1 dl lätt kvarg. Okej, här är den. Perfection on a plate. Protein cheescake med vanilj, persika och hemmagjord mandelmassa
Häll ner smör/saffran och kvargen i äggblandningen och rör om. Kvarg,. 4-5 msk Sukrin (eller valfri sötning, t ex agavesirap eller honung). 1 dl kvarg. 4 ägg 4-5 msk Sukrin (eller valfri sötning, t ex agavesirap eller honung). 1 dl kvarg
Det finns många ”innerätter” just nu som kvarg, chiapudding, raw food-bollar, fröknäcke, etc. Kardemumma, vaniljpulver, kanel och eventuell sötning efter smak (som honung, agavesirap, stevia etc)
Smaka av med agavesirap om man vill ha mer sötma. 3/4 dl kvarg med vaniljsmak (jag hade Skånemejeriers vaniljkvarg med yoghurt). 3/4 dl kvarg med vaniljsmak (jag hade Skånemejeriers vaniljkvarg med yoghurt)