Kungskrabba persilja recept

Grillinspiration!

Grillinspiration!

Kungskrabban är förvisso ganska dyr men dra mig baklänges vad gott det är och mycket kött är det i benen också
4 portioner

4 portioner

Klipp upp resterande bitar av kungskrabban och plocka ut köttet. Blanda försiktigt krabbkött, chili, mango, avokado och korianderblad eller persilja

Frantzen/Lindberg

Gädda(mälaren) med kungskrabba kokt i öl & dill. Persilja. Igår var det så äntligen dax, besöket på Frantzen/Lindberg som jag fick i 40 års present skulle äntligen bli av

4 portioner

 Klipp upp resterande bitar av kungskrabban och plocka ut köttet.  Blanda försiktigt krabbkött, chili, mango, avokado och korianderblad eller persilja

Soppnazistens crab bisque

) 2 kg ben av kungskrabba. 1 dl persilja. Knäck krabbenen och ta ut köttet. Spara hälften av skalen. Lägg krabbskalen i en stor gryta och häll på vattnet och låt koka upp på hög värme