Kumminlimpa recept

Kumminlimpa

Kumminlimpa

Koka upp vattnet och rör i rågmjölet och margarinet. Låt svalna. Blanda i resten. Är Du osäker på hur mycket vetemjöl så börja med 3 dl och öka på med 0,5 dl tills Du vår en go deg att jobba med
POTATIS & KUMMIN

POTATIS & KUMMIN

 POTATIS- & KUMMINLIMPA.  . Potatislimpa är alltid gott & saftigt. Har utgått från ett tidigare recept, ändrat lite & smaksatt med kummin
Kumminlimpa

Kumminlimpa

Smula ner jästen i en bunke eller hushållningsmaskin tillsammans med lite av vattnet så att det löses upp

Kumminlimpa med potatis

1. Rosta kummin- och solrosfrön i en torr stekpanna. 2. Häll filmjölk och vatten i en degbunke. Smula ner och lös upp jästen

Glutenfri kumminlimpa

Sätt ugnen på 200 grader. Smula ner jästen i en degbunke, värm vatten och olja till fingervärme, häll degspadet över jästen och rör tills det löst sig

Kumminlimpa

Koka vatten och kummin på svag värme i 5 minuter. Låt svalna till rumstemperatur. Smula jästen i en bunke och häll över vattnet med kumminfröna