Den ugnsbakades med olivolja och serverades med de nykokta vax- och gröna bönorna, morötter och en fräsch gremolata på persiljan med citronskal och vitlök
Pressa eller riv ner vitlöken. För länge sedan åt vi ofta kummel hemma hos oss. Häromdagen hittade jag ett franskt recept med kummel, och tänkte ”kul, nu ska jag trava iväg till fiskaffären och handla den där fisken som det var så länge sedan vi åt”
kolja, sej, kummel). Fräs lök och vitlök i olja tills det blir glansigt. kolja, sej, kummel). 2 vitlöksklyftor, finhackade. 2 vitlöksklyftor, finhackade
Skala lök och vitlök, strimla tunt. Fräs potatis, morot, lök och vitlök i olja i en kastrull. 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel. 3 vitlöksklyftor. Fiskgryta med saffran 4 portioner 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel. 3 vitlöksklyftor olivolja till stekning
Du kan göra en underbar smörsås på den att servera till ugnsbakad lättrimmad kummel med rotfruktspytt – recept finner du i eget inlägg här på Katinkas Kitchen
Blanda med äggula, saffran, cayenne och riven vitlök. Strimla pulrjolök och vitlök. 2 vitlöksklyftor. 400 g kummel, kolja eller torsk. 1 stor vitlöksklyfta
Blanda med äggula, saffran, cayenne och riven vitlök. Strimla pulrjolök och vitlök. 2 vitlöksklyftor. 400 g kummel, kolja eller torsk. 1 stor vitlöksklyfta