bladpersilja - plockad. Värm grönsakerna samtidigt som kummeln bakas i ugnen. Arrangera den nybakade kummeln på tallriken med selleri, potatis och gulbetsflarn
Vid ett av mina besök på Stockholms Matmarknad i Sturegallerian där jag gärna går och köper fräscha ekologiska grönsaker från namngivna svenska men även franska och italienska bondgårdar kom jag hem med underbara bönor, morötter och slätbladig persilja
4 - 5 portionsstora skivor av gös, kummel. 4 - 5 msk av vartdera smör eller margarin och finhackad persilja. 4 - 5 portionsstora skivor av gös, kummel. 1 burk musslor 200 g 4 - 5 msk av vartdera smör eller margarin och finhackad persilja
Smörbakad kummel med krondill och porter. Kummel/gädda och krabb kebab med syrad het sommarkål. 1 kruka ekologisk persilja. 500 g kummel. Lägg i kummelfilen och låt ligga i 15 min. 300 g kummel/gädda. 1 kruka ekologisk persilja. 500 g kummel. 300 g kummel/gädda
Upptäck fisken, lägg sedan till alla andra ingredienser utom färsk persilja och olivolja. Sätt på en tallrik, strö över persilja och ringla över olivolja
I gott sällskap var även den kummel vi åt i fredags kväll. Någon lubb kunde jag inte få tag på men kummel dög gott, för även om dessa två fiskar inte riktigt smakar likadant så är de båda fasta i köttet
Skölj persilja och dragon och hacka bladen fint. Skölj kummelfiléerna och torka av dem. Häll vitt vin och buljong i den ugnsfasta formen och lägg i kummelfiléerna