Gör såsen som i vårt recept men tillsätt varken räkor eller musslor förrän såsen kokat. 4 portioner1 1/4 kg fisk, t ex kolja, kummel,gös eller torskeller 600 g fiskfilé1 tsk saltCitronsås. Beräkna 200 - 300 g färska räkor eller 1 burk musslor i vatten. 1/4 kg fisk, t ex kolja, kummel,gös eller torskeller. 1 burk musslor i vatten
Mustig, färgsprakande och festlig fiskrätt där skivor av fisken, t ex gös, får puttra i en aromatisk sky av vitt vin och tomater med litet purjolök, svamp och musslor
Ett par minuter innan servering skär du fisken i små munsbitar och låter den koka med ett par minuter, på samma sätt gör du i ordning musslorna och lägger i vid den här punkten med om du vill ha i det
Den här rätten passar även jättebra till spagetti som en pastarätt, och om man gillar musslor så blir det supergott att tillsätta en burk med det också
Kontrollera att musslorna är hela och levande. 1 kg blandad benfri fisk, t ex lax, kolja, sej, havskatt, marulk, kummel, abborre, gädda. 500 g musslor med skal