600 g kolja, kummel eller exempelvis torsk (helst färsk). Att köra broccoli och sparris i ugnen såhär, med olivolja, salt och vitlök och sen bara pressa citron över är så oerhört gott
Det går även bra att göra den på någon fisk såsom lax, torsk, sej, vitling, kolja, kummel. Här har jag något vanvördigt blandat två olika sorters thailändska currypastor som vanligtvis används till helt olika rätter
4 portioner1 1/4 kg fisk, t ex kolja, kummel,gös eller torskeller 600 g fiskfilé1 tsk saltCitronsås. 1/4 kg fisk, t ex kolja, kummel,gös eller torskeller
Använd kokta fiskrester av t ex gös, gädda, torsk, kolja eller kummel. DAGENS RECEPT 14-12-30LUTFISKSUFFLÉEn lutfisksufflé är bland det godaste man kan göra av de rester man har kvar sedan julaftonens lutfiskmiddag
400 g kummel, kolja eller torsk. Rouille. Börja med den majonnäsliknande såsen rouille. Skär bort kanterna från brödet och doppa det i vatten så att det suger åt sig vätskan
400 g kummel, kolja eller torsk. Rouille. Börja med den majonnäsliknande såsen rouille. Skär bort kanterna från brödet och doppa det i vatten så att det suger åt sig vätskan
200 gram vit fisk, typ kolja, kummel eller torsk. Ny vecka. Undrar om denna veckan kan slå förra veckans dagar med ny bebis❤️välkommen lilla J, middag med tjejerna, lunch med mamma och mormor och solig lördag i Köpenhamn
filéer av torsk, kolja, vitling eller kummel. Jag har funderat på hur man ska kunna ersätta de utmärkta pankogrynen med ett glutenfritt alternativ vid panering av fisk till fish & chips à la Katinkas Kitchen
Om du ska göra wallenbergare eller fiskfärsbiffar på vitfisk så lämpar sig Kolja och Kummel bäst, torsk kan lätt göra att du får gryniga fiskfärsbiffar