ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel). 2 dl creme fraiche. 3-4 tomater ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel)
ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel). 2 dl creme fraiche. 3-4 tomater ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel)
Blanda ner crème fraiche. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och tillsätt kummelfilén, sänk värmen och låt sjuda svagt 10 minuter. 500 g kummelfilé eller filé av annan vit fisk. 5 msk lätt crème fraiche
Vispa ihop creme fraiche med dillen, bre ut över fisken. Vill man inte ha fiskgratängen med sting kan man byta ut creme fraichen till tomat & basilika smak, den blir också väldigt god
Kummel, lax och torsk var det jag hittade och lade i en ugnsform. Hackad spenat (fryst och tinad) ca 1 kg fräst i smörBlanda i ett paket färskost, 2 dl crème fraiche och 2 dl vispgräddeNär detta blandats så rör ned ca 3 dl riven ost. LCHF-recept, fisk, spenat 2 dl crème fraiche och