Kummel fraiche recept

Kummel med fransk remoulad

Kummel med fransk remoulad

500 g kummelfilé eller filé av annan vit fisk Salt Vitpeppar 1 rå äggula + 1 hårdkokt ägg ½ msk vitvinsvinäger 1 msk dijonsenap 2 ½ msk rapsolja 2 ½ msk olivolja 5 msk lätt crème fraiche 2 msk finhackad slätbladig persilja 2 msk finhackade cornichoner 1 msk kapris 1 citron, skuren i klyftor
Torskrygg eller kummel med örtaioli

Torskrygg eller kummel med örtaioli

Vi gjorde en fiskgratäng med crème fraiche och örter, och varje gång förundrades jag över den vita, fasta och goda fisken
Supergod fisksoppa med saffran

Supergod fisksoppa med saffran

ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel). 2 dl creme fraiche. 3-4 tomater ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel)
Fiskburgare (billiga veckan)

Fiskburgare (billiga veckan)

kummel etc). Mixa lök, fisk, crème fraiche, dill, potatismjöl och salt/peppar i matberedaren. 1 dl Crème fraiche
Drösad kummelfilé med ärtsås

Drösad kummelfilé med ärtsås

Tillsätt fiskfond och crème fraiche. Idag var kummel det bästa valet i fiskdisken. Här får den stekta kummeln smak av grovt salt och knaprigt bacon
Fiskgryta med saffran

Fiskgryta med saffran

Toppade med en klick creme fraiche och lite chiliflakes. Servera med aioli eller en klick creme fraiche samt lite chiliflakes för lite mer hetta
#12 Fisksoppa med saffran

#12 Fisksoppa med saffran

ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel). 2 dl creme fraiche. 3-4 tomater ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel)

"Pannbiff" på havets goda

kummel eller varför inte gös. Blanda majonnäs och crème fraiche och rör ner örthacket. 2 dl crème fraiche
Fisksoppa med saffran och vitt vin

Fisksoppa med saffran och vitt vin

700 gram färsk eller tinad fisk (Jag köpte 350 gram kummel och 350 gram lax). 1 dl Creme fraiche. 350 gram kummel

Kummel med fransk remoulad

Blanda ner crème fraiche. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och tillsätt kummelfilén, sänk värmen och låt sjuda svagt 10 minuter. 500 g kummelfilé eller filé av annan vit fisk. 5 msk lätt crème fraiche

Fiskgratäng med sting

Vispa ihop creme fraiche med dillen, bre ut över fisken. Vill man inte ha fiskgratängen med sting kan man byta ut creme fraichen till tomat & basilika smak, den blir också väldigt god

Fisksoppa på en halvtimme

kummel. Rör i purjolöken och creme fraichen. 2 dl creme fraiche. Finhacka löken och fräs den i lite matolja

Fisk i ugn med spenat

Kummel, lax och torsk var det jag hittade och lade i en ugnsform. Hackad spenat (fryst och tinad) ca 1 kg fräst i smörBlanda i ett paket färskost, 2 dl crème fraiche och 2 dl vispgräddeNär detta blandats så rör ned ca 3 dl riven ost. LCHF-recept, fisk, spenat 2 dl crème fraiche och