Hacka dillen och strö över fisken. Kummel fångad med trål är rödlistad. Varva fiskbitar och het gryta i en djup tallrik och garnera eventuellt med mer dill
Shizokrasse, dill, vattenkrasse samt nystekta kantareller. Här kommer ett litet recept där jag valt att använda kummelrygg tillsammans med lite olika texturer utav blomkål och broccoli
färsk dill och basilika. Blanda ner dill och basilika före servering. färsk dill och basilika. 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel. Fiskgryta med saffran 4 portioner 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel
Använd kokta fiskrester av t ex gös, gädda, torsk, kolja eller kummel. Grädda sufflén som i vårt recept och servera den med dillsmör, d v s rört smör smaksatt med klippt dill
Smörbakad kummel med krondill och porter. Kummel/gädda och krabb kebab med syrad het sommarkål. Lägg gurkor i en ren knäpplocksburk och varva med krondill och senapsfrö
kummel. Slå upp soppan i skålar, toppa med rouillen och strö över rikligt med dill. dill. dill. Tillsätt både sej och kummel och sjud ytterligare 2 minuter