Sätt ugnen på 225 grader eller 200 på varmluftsugnen och rosta paprikan tills den är nästan svart. Lägg paprikan i en påse eller omslag så skinnet lossnar lättare
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
Pressa i vitlöken och blanda allt till en kryddpasta (som luktar ljuvligt. Smörj in köttet med kryddpastan och lägg i en gryta tillsammans med hackad lök och hackad chili
Kormapasta kan du köpa färdig på burk om du vill det och vill du röra samman din egen kryddpasta så är det inga större svårigheter, men det kräver några ingredienser från kryddhyllan
Det ska vara grovt, som en kryddpasta. Det närmar sig påsk, & jag förknippar påsken med lamm, så hoppa över ägghalvorna i år & testa det här receptet istället