Skulle man mot förmodan inte hinna att använda upp krämen, kan man alltid mixa den med lite färska kryddor (till exempel dill, koriander, persilja, vitlök etc) och breda ut den tunt på ett bakplåtspapper
Timjan, crème fraiche och fransk senap är tre pålitliga smakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir allt kallare
Till den så blev det en klassiskt smörstekt toast med lite löjrom, cremefraiche och lök. Låt toasten mellanlanda på lite hushållspapper, klicka därefter på lite löjrom, cremefraiche, hackad lök och gräslök samt peppra med lite svartpeppar och droppa över lite olivolja
Bred över crème fraichen och toppa med riven ost. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut pajdegen i pajformen, nagga med en gaffel och förgrädda skalet i ca 5 minuter
Häll på vatten och kryddorna basilika, rosmarin, salt, sockret och chiliflingor. Låter man torsken koka med några minuter på slutet i lite grädde eller cremefraiche som jag använt här, blir det svårt att inte lyckas