Värm ugnen till 225 ºC. Tvätta potatisen och dela den i klyftor, men låt skalet vara kvar. Blanda ihop oljan och kryddorna i en fryspåse och lägg i potatisklyftorna
Här kommer receptet på ett helt underbart tillbehör. Smaken av vanilj och stjärnanis som gifter sig med apelsinen och effeketen av rödbetan skapar en underbar känsla för rätten
Här kommer recepet på den kryddmarinerade gurkan som vi åt till det koreanska köttet, den här gurkan bör man göra några timmar innan man ska äta så att den hinner dra åt sig av smakerna ordentligt
Testade ett recept med Kronfågels nya Smak på världen India- kryddmarinerade kycklingbitar. 1 pkt Smak på världen India -kryddmarinerade kycklingbitar. 1 pkt Smak på världen India -kryddmarinerade kycklingbitar
Att laga kryddmarinerad kyckling i tandoor är något man gjort där sedan urminnes tider. Chicken tandoori är en maträtt som existerar i många olika versioner och som är starkt förknippad med området Punjab
Tidigare har jag serverat ingefärsmarinerade eller Limoncellomarinerade jordgubbar till, men eftersom det inte fanns några fina gubbar fick det bli kryddmarinerad mango i stället den här gången
Exotiska frukter eller kryddmarinerade bär blir fräscht och vackert att servera till. Dessutom serverar jag den i små glas tillsammans med fräsch, exotisk frukt eller med kryddmarinerade bär - det passar bra efter all tung julmat
Chicken Ribs är helt enkelt kryddmarinerade och färdiglagade kycklinglår utan skinn som har tillagats i låg temperatur under lång tid för att få den riktigt smakrik, mör och saftig (och det kan jag intyga att det stämmer till 100%)
4 prt Ett paket kryddmarinerade kycklingbitar. Fräs kycklingen i lite olja på medelvärme i ca 5-7 min. Tillsätt crème fraiche och citron, rör om och låt småkoka i ca 5 min