kryddigarevben med kokosris. Receptet på revben är direkt hämtat ur Bitten Jonssons kokbok "Sockerfria kokboken" som jag köpte när jag var på utbildning hos henne
Vad sägs om lite grönkål till de kryddigarevbenen – eller kanske rödkål från Alsace. Om du har tillgång till vildsvinsrevben, tveka inte att laga dem till jul
Kryddiga rostade nötter. Mina grymt goda revben. Idag blir det inget tips på fredagsmys utan istället lite tips och förslag på mat och annat gott att fixa till julbordet och julfikat
Skär upp köttet längs revbenen och servera kokt ris och en sallad till. Stek köttet i ugn vid 175 grader i ca 1½ timma om det är tjockskurna revbensspjäll, i ca 1 timma om de är tunna. 1 kg tunna revbensspjäll
Lägg i dolmarna och ovanpå dem ett lager skivad kallrökt sidfläsk, Sremskakorv och rökta revben. När den största grytan plockas fram på hösten vet man att surkålssäsongen är igång och den pågår tills surkålen tar slut i början på våren
Lördag - Honungsglaserade revben. Jag älskar revben. Revben faller under kategorin favoritkött-att-grilla i min bok, och jag gör det därför både gärna och ofta
Vi drack en flaska till en grytan revbensspjäll med tomat, vin, timjan & vita bönor. Men vi gjorde den på fläskkarré och god, kryddig korv istället för revben och bacon