Kryddig torsk recept

Kryddig torsk med limepotatis

Kryddig torsk med limepotatis

4 600 g torskfilé 900 g fast potatis 1 tsk paprikapulver 1 krm cayennepeppar 1/2 tsk salt 1 krm spiskummin 2 msk olja 1/2 förp sojabönor (à 250 g) 1 lime 1 kruka mynta 1 dl smetana salt och peppar 65 g röda mangoldskott Lägg till i inköpslistan
Kryddiga kikärtor med torsk

Kryddiga kikärtor med torsk

500 g torsk (färsk eller fryst och tinad), skuren i portionsbitar. 500 g torsk (färsk eller fryst och tinad), skuren i portionsbitar
Kryddiga räkbiffar

Kryddiga räkbiffar

av torsk grovhackad. Lägg räkor, fisk, currypasta och majsstärkelse i en matberedare och finfördela och blanda
Kryddig fisksoppa med smak av varma källor

Kryddig fisksoppa med smak av varma källor

2 msk grönsaksbuljong (ekologisk) 5 potatisar (ekologiska) 2 sötpotatisar 4 morötter (ekologiska) 600 g torsk (ekologisk) 0,5 färsk pepparrot (ekologisk) 1 krm chilikrydda 1 krm svartpeppar 1 krm vitpeppar 1 broccoli (ekologisk) ca 500 g handskalade räkor crème fraîche
Kryddig Fisksoppa

Kryddig Fisksoppa

400 torsk eller annan vit fisk. Koka linserna enligt anvisningarna. Skala och hacka lök och vitlök. skiva moroten
Kryddig pyttipanna

Kryddig pyttipanna

Torsk med pepparrotssås. Kryddig pyttipannaMed hjälp av chorizo ger du din pyttipanna en kryddig smak som ger hela rätten ett lyft
Kryddig bacontorsk

Kryddig bacontorsk

Vi är väldigt dåligt på att äta torsk eftersom vi tycker lax är så mycket godare. Men ibland, väldigt sällan, blir det torskmiddag och den här rätten hittade jag hos Landleys kök men jag har gjort några små ändringar
Parmesanbakad torsk

Parmesanbakad torsk

Kombinationen ändå med mild torsk, massa kryddig vitpeppar och salt parmesan plus knapriga vitlöks/parmesanmarinerade sparris plus krämig parmesanstuvad spenat och så färskpotatis på det
Torsk med chorizo och ärtröra (mjölkfri)

Torsk med chorizo och ärtröra (mjölkfri)

Tisdag är för mig fiskdag och vad passar då bättre än att bjuda på torskrygg. Det var egentligen tänkt att jag skulle ha lite bacon till rätten men det har ”någon” ätit upp, så det blev torsk med lite kryddstark chorizo istället och det gick riktigt bra