Sila lagen och häll upp i burken med rabarber, förslut och låt sedan stå minst två dagar. Abbe använder den picklade rabarbern till allt ifrån sallader, med t
Blanda rabarbern i en skål med potatismjöl, muskot och kanel. 300 g rabarber. Rör samman ägg och socker. Tillsätt vetemjöl blandat med bakpulver och vaniljsocker
Till gårdagens laxmiddag bjöd jag på en ny variant av rabarberpaj med smak av kanel och kardemumma. Fördela rabarbern i en pajform (behöver inte smörjas)
Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto
"Kryddig smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, kanel, jordgubbar, lavendel och. Koka i ca 10 minuter 0,5 liter frusta hallon, 4 stjälkar rabarber, skalade och skurna i mindre bitar, en halverad vaniljstång, 1 dl vitt vin, 2 msk socker och 1 dl koncentrerad hallonsaft. 4 stjälkar rabarber
Kanske det blir något recept från boken framöver, vi får se, men så länge kan jag rekommendera ett recept på kryddig kyckling à la Indien som ni hittar HÄR
Smaken beror självklart även på hur rökig du har gjort din bbq-sås från början,om du inte gjort den så rökig så blir det nog mer en väldigt kryddig och smakrik tomatsill
Casa Vinironia - Kryddig doft med inslag av fat,. Knäckig rabarberpaj med vaniljglass. Lägg små bitar av rabarber i portionsformar och fördela smeten över
Vill man nu inte nostalgiskt doppa rabarberna i socker så kan man istället svänga samman en härligt kryddig chutney och skapa sej nya matminnen, inte fel någonstans om ni frågar oss