Krydda torskfilé recept

Torskfilé gryta

Torskfilé gryta

Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp. Skär torskfilén i ca 2 cm bitar och ställ in torskfilén i en smörad ugnssäker form i ugn i ca 5 minuter på 150 graders värme. Tag ur fisken ur ugnen och lägg över torskfilén i kastrullen och låt fisken ligga och dra i 5-10 minuter. 400 g torskfilé. 2 tsk örtkrydda
Krämig torskfilé i ugn

Krämig torskfilé i ugn

Jag börjar bli rätt van vid att krydda själv i efterhand. 600 g torskfilésalt och peppar2 dl crème fraiche1 fiskbuljongtärning1 dl vatten1 kruka dill1 citron250 g broccoli. 600 g torskfilésalt och peppar

Torskfilé i gräddig purjolökssås 9 propoints

Tillsätt mjölk & krydda med salt, peppar och lite citronsaft. 600 g torskfilé fryst eller färsk. Torskfilé i gräddig purjolökssås 9 propoints 4 portioner. 600 g torskfilé fryst eller färsk
Pestoöverbakad torskfilé

Pestoöverbakad torskfilé

Kryddatorskfiléerna med salt och peppar. 200 g torskfilé. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda pesto och matlagningsgrädde till en jämn smet
Torskfilé i äggsås med knaperstekt bacon

Torskfilé i äggsås med knaperstekt bacon

Lägg den upptinade torskfilén i en ugnsfast form. ______________________________________________________________________________Alla mina matrecept hittar du HÄR >>Torskfilé i äggsås med knaperstekt bacon
Ostpanerad torskfilé med basilikasås

Ostpanerad torskfilé med basilikasås

Krydda fisken med salt och peppar. 4 torskfiléer (Kravmärkta). 4 torskfiléer (Kravmärkta). Jag är fortfarande sjuk och det är verkligen inte roligt
Torskfilé med mjukostsås

Torskfilé med mjukostsås

Krydda med salt och vitpeppar. Lägg den tinade (eller färska) torskfilén i en ugnsfast form. 400 g torskfilé. 3-4 port 400 g torskfilé
Torskfilé i apelsinsås

Torskfilé i apelsinsås

Krydda med salt och vitpeppar. Lägg de tinade (eller färska) torskfiléerna i en ugnsfast form. Torskfilé i apelsinsås - En frisk och god fiskrätt som kräver liten arbetsinsats (ca 4 port). 600 g torskfilé. Alla mina matrecept hittar du HÄR >> 600 g torskfilé
Torskfilé med salvia och lime

Torskfilé med salvia och lime

Krydda med svartpeppar och salt efter behag. Kryddatorskfiléerna med citronpeppar och salt och låt ligga ungefär i 1-8 timmar i kylskåpet. 2 torskfiléer