Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp. Skär torskfilén i ca 2 cm bitar och ställ in torskfilén i en smörad ugnssäker form i ugn i ca 5 minuter på 150 graders värme. Tag ur fisken ur ugnen och lägg över torskfilén i kastrullen och låt fisken ligga och dra i 5-10 minuter. 400 g torskfilé. 2 tsk örtkrydda
Jag börjar bli rätt van vid att krydda själv i efterhand. 600 g torskfilésalt och peppar2 dl crème fraiche1 fiskbuljongtärning1 dl vatten1 kruka dill1 citron250 g broccoli. 600 g torskfilésalt och peppar
Men man kan krydda den mer om man vill. Ta en bit torskfilé, dela i bitar och slå in i serranoskinka. Dela torskfilén i bitar, antingen portionsbitar eller också mindre
Krydda fisken med salt och citronpeppar och lägg dubbelvikt i en smord ugnssäker form. Vi använde torskfilé men det går även bra med torskrygg eller annan vit fisk
Tillsätt mjölk & krydda med salt, peppar och lite citronsaft. 600 g torskfilé fryst eller färsk. Torskfilé i gräddig purjolökssås 9 propoints 4 portioner. 600 g torskfilé fryst eller färsk
Lägg den upptinade torskfilén i en ugnsfast form. ______________________________________________________________________________Alla mina matrecept hittar du HÄR >>Torskfilé i äggsås med knaperstekt bacon
Krydda med salt och vitpeppar. Lägg de tinade (eller färska) torskfiléerna i en ugnsfast form. Torskfilé i apelsinsås - En frisk och god fiskrätt som kräver liten arbetsinsats (ca 4 port). 600 g torskfilé. Alla mina matrecept hittar du HÄR >> 600 g torskfilé
Skär den färska torsken i bitar och krydda med salt, citronpeppar och pressa över lite citron. Jag var sugen på torskfilé och jag stekte torskfilén tillsammans med de goda kantarellerna
Krydda med svartpeppar och salt efter behag. Kryddatorskfiléerna med citronpeppar och salt och låt ligga ungefär i 1-8 timmar i kylskåpet. 2 torskfiléer